Coco Martin

Coco Martin.jpg

Sisu

[ peita ]

Kasutaja hinnang

Praegune kasutaja hinnang: 90 (52 häält)
Te ei hääletanud seda veel.

90%


Profiil

  • Nimi: Coco Martin
  • Sünninimi: Rodel Nacianceno
  • Sünnikuupäev: 1. november 1983
  • Sünnikoht: Filipiinid
  • Elukutse: Näitleja/modell/stsenarist

Filmograafia

Filmid

  • Noy the Movie(2010)
  • Sololoogid| Biyaheng Lupa (2009) -Obet
  • Hukkamine P| Nikerdatud 2009) -Peping
  • Järgmine vaatamisväärsus(2008)
  • Tillerid| Pealkiri (2008)
  • Jay (2009 – Filipiinid) (2008) - Edward Navarro
  • Teenindus| Serbis (2008)-Allan
  • Päev(2008) -JP
  • Korter(2008) -Benjie
  • täitumine(2007)
  • Trummipõrin(2007) | Trummar - Billy
  • Nars(2007) -Noel
  • Pi7ong Tagpo(2007)
  • Kadakas| Caloy (2007) – Caloy
  • Laenutav puusärk| Ataul: Üürile anda (2007) -Danny
  • Kasulaps(2007) - Pedicab juht
  • Siquijor: Müstiline saar(2007) - Michael
  • Suvekuumus| Kaleldo (2006)
  • Massöör| Massöör (2005) -Iliac
  • Amulett: vanaisa amulett(2002) - Armon
  • Luv Txt(2001) - Rodel Nacianceno

Teledraama

  • 1DOL(ABS-CBN/ 2010)
  • Agimat esitleb: Tonyong Bayawak(ABS-CBN/ 2010)
  • Kui oleksime eemal(ABS-CBN/ 2010)
  • Algas Südames(ABS-CBN/ 2009)
  • Koomiksid esitlevad: Mars Ravelo Kus sa oled, Maruja?(ABS-CBN/ 2009)
  • Kaks meist(ABS-CBN/ 2009)
  • Maalaala Mo Kaya: Pansionaat(ABS-CBN/ 2009)
  • Komiks esitleb: Tiny Tony(ABS-CBN/ 2008)
  • Metsikud Lilled(ABS-CBN/ 2008)
  • Võite meeles pidada: Piibel(ABS-CBN/ 2008)
  • Daisy Seven: Chikita saar(GMA/ 2007)

Kirjanik

Noy the Movie(2010) (lugu)



Pildigalerii

  • Coco-martin-viceganda-3.jpg
  • Coco-Martin (1).jpg
  • Coco-martin.jpg